Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Семенівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04358589) був реорганізований і увійшов до складу Студениківської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Спогад про вчителя

Спогад про колегу

2017-11-07

9 листопада виповнюється 20 років з того сумного дня, коли цей світ покинула чудова людина: учитель, друг, хороший батько, дідусь – Гресько Феодосій Трохимович.

Двері його будинку завжди були відчинені для кожної людини, що мала прийти з горем чи радістю, з сумом чи розпачем, чи за дружньою порадою.

Феодосій Трохимович виховав не одне покоління, пропрацювавши заступником директора з навчально-виховної роботи у Семенівській середній школі з 1952 по 1982 рік. Його робота була направлена на удосконалення навчального процесу, сам він неодноразово отримував нагороди від районного та обласного відділів освіти.

Справу свого батька продовжила донька – Людмила Феодосіївна. Прекрасна жінка, мама, бабуся, щирий друг та порадник. І хоча нині Людмила Феодосіївна проживає далеко від України, але постійно цікавиться життям своєї батьківщини, свого рідного села, школи. Допомога її суттєва і завжди своєчасна.

Свою великодушність, любов, доброту, щедрість Феодосій Трохимович залишив у своїх доньках, онуках, правнуках. Завжди добрим словом згадує цю прекрасну людину і до сьогодні колектив рідної школи, односельці і всі, хто знав Феодосія Трохимовича.

Директор Семенівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Шендрик О.М.

                                                                                                                           (З сайту Семенівської ЗОШ І-ІІІ ст.)

Згадаємо минуле...

Про продовжувача батьківської справи Людмилу Феодосіївну

 

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *